Trouwtip; Hoe zoek je een goede trouwfotograaf?Ga je dit jaar trouwen, dan ben je vast op zoek naar een bruidsfotograaf. Maar er zijn zoveel trouwfotografen. Hoe kies je nu een goede trouwfotograaf?

1) Als allereerste wil ik je op het hart drukken om niet de goedkoopstefotograaf te kiezen. Je trouwt namelijk maar 1 keer, als je het goed doet. En je wilt niet achteraf denken, had ik toch maar wat meer geld besteedt aan een goede fotograaf. Je trouwdag wil je je leven lang herinneren en terug kunnen kijken naar mooie foto's. Want waarom zou je wel veel geld aan een bruidstaart en aan je bruidskleding besteden die je maar 1 dag gebruikt, en niet aan de waardevolle herinneringen? Je wilt niet voor altijd een nare nasmaak houden door lelijke foto's.

2) of je fotograaf oog heeft voor detail. Als jullie het goed doen, dan focus je jezelf deze dag op elkaar en op de mensen die je hebt uitgenodigd. De mensen die je lief hebt. En daardoor zie je een heleboel zaken niet of in vogelvlucht. Terwijl je tijdens de voorbereidingen druk bezig geweest bent met deze details en dan is het heel fijn dat de fotograaf die vastlegt en daardoor zie je de sfeer van je trouwdag terug in de foto's

3) dat je fotograaf jullie emoties vastlegt. Je hoeft niet steeds in de camera te kijken om mooi op de foto te staan. Juist als je niet op de camera let maar op elkaar, zie je jullie liefde van de foto's afspatten.

4) Een vertrouwd gevoel bij de fotograaf. Doe vooraf de love-shoot zodat je de fotograaf leert kennen. Neem hiervoor de tijd en kijk of de foto's die hij maakt past bij wie jullie zijn. Bij AGAPE Fotografie krijg je tijdens de love-shoot poseertips, zodat je jezelf went om met elkaar bezig te zijn, ipv om mooi te poseren voor de camera. Een goede fotograaf zorgt zelf er wel voor dat jullie mooi op de foto staan, zodat jullie volop kunnen genieten van elkaar en van deze eerste dag van jullie wonderlijke leven samen.

4 keer bekeken0 reacties

Omdat alles met liefde begint

​©2015 by Dhammika Smid all rights reserved.​  Proudly created with Wix.com