top of page

LOVESHOOT

DSC_8614-1.jpg

Wat is een LOVESHOOT?

 

Een love-shoot is een fotoreportage van 2 verliefde mensen. Een echte love-shoot gaat niet over vaste poses, maar gaat er om dat jouw, misschien gekke, maar lieve en vooral unieke, manier om je partner te laten zien dat je van hem/haar houdt, terug te zien is op de foto.

Heel basic, heel normaal, maar superleuk.

Je kan de hele wereld laten zien dat je verliefd bent, maar je kunt ook jouw fase van verliefdheid vast leggen als herinnering voor later. Want verliefdheid komt in fases. Het is er altijd in het begin, maar gaat weer weg, en kan terug komen, wanneer je regelmatig tijd voor elkaar maakt.

Want verliefdheid komt in fases.

Het is er altijd in het begin, maar gaat weer weg,

en kan dan terug komen,

wanneer je regelmatig tijd voor elkaar maakt.

Wat doe je tijdens een LOVESHOOT?

Tijdens een love-shoot ben je vooral jezelf. Je doet gek, je maakt grapjes, je speelt als kinderen met elkaar, je leert weer kind zijn (bij AGAPE Fotografie) Daarom is het ook leuk en goed om niet alleen een love-shoot te doen als je jong en verliefd bent, maar ook als je ouder bent en je voelt dat je jezelf 'te oud' gedraagt.

Maar je oefent ook poses voor tijdens de trouw-reportage. Zo kun je voorkomen dat je je geen houding weet te geven tijdens de trouwdag. En het zijn allemaal kleine tips om je partner te laten zien dat je van hem/haar houdt.

 

Maar je leert ook 1 van de verschillen tussen man en vrouw. Zoals dat mannen meer van spelen en gek doen houden en vrouwen meer met emoties bezig zijn. En tijdens een love-shoot kun je heel goed dit voor en met elkaar doen en leren. Zeker als je het een beetje verleerd bent.

Waarom zou je een loveshoot laten maken?

je kunt een love-shoot laten maken, omdat

  • je een leuk uitje wilt voor jezelf en je partner

  • je mooie foto's voor je trouwkaart wilt

  • je de trouw-fotograaf wilt leren kennen en zijn/haar manier van fotograferen

  • je wilt oefenen met verschillende poses voor je trouwdag, zodat je op je trouwdag zoveel mogelijk jezelf kunt blijven en er toch niet stijf uitziet omdat je jezelf geen houding weet te geven.

  • je opnieuw wilt leren om tijd door te brengen met je partner en plezier te maken.

Voorbeeld van een LOVESHOOT

Wil je een love-shoot boeken? 

Je kunt op de JA-knop drukken als je samen met mij een love-shoot wilt boeken en misschien eerst nog een aantal vragen wilt stellen

Via Reserveer Online  kun je zelf meteen een afspraak inplannen in de agenda en meteen betalen. 

Eerst meer info? Je kunt een chatgesprek beginnen hier op de website, of via whatsapp of je mag me bellen.

Voel je vrij om contact op te nemen op jouw manier.

Tot snel

bottom of page